fashion

Verschillende soorten handgemaakte artikelen

Juwelier Culemborg

 

 

 

 

 

Welkom in Culemborg!

Wij zijn verheugd een breed scala van fijne sieraden aan te bieden om aan alle behoeften en wensen van onze klanten te voldoen. In deze winkel vindt u gouden sieraden, edelstenen, hedendaagse en traditionele kunst, en Keltische ambachten. In dit artikel bespreken we de verschillende mogelijkheden van handgemaakte juwelen.

Deze met de hand gemaakte artikelen zijn perfect voor het jonge paar dat op zoek is naar een extra cadeautje, want ze kunnen bij hun gewone kleding gedragen worden. De ontwerpen zijn schattig, met elfjes, bloemen, vogels en een vleugje natuur, wat ze ook erg mooi maakt. U kunt effen ontwerpen vinden in een verscheidenheid van kleuren, maar ook in verschillende vormen en patronen. De patronen zijn erg fris en stijlvol. Ze zijn gemaakt van gerecyclede juwelenonderdelen en bedekt met een verscheidenheid aan saffierkristallen voor extra stevigheid en nauwkeurigheid. De kleuren zijn vernieuwend en levendig, en u vindt er veel details in terug. U kunt kiezen uit email of porseleinen doelen, afhankelijk van het soort decoratie dat u wenst.

U kunt kiezen uit de effen ontwerpen, kristal, mozaïek, geometrisch, interpunctie, en nog veel meer. De vormen zijn vierkant, hart, omgekeerde driehoek, en vierkant/blad/ellips. De stenen kristallen worden verkocht in dezelfde stukken als waarin ze als antieke juwelen werden geleverd. Er zijn ook verschillende vormen verkrijgbaar.

Er zijn verschillende manieren van assemblage juweliers.

Voor Ensembles:

Zadelsteek

Dit is een zeer oude assemblagemethode, die teruggaat tot de 16e eeuw. Het is een zadelsteek met een reeks zigzagsteken rond elke naad, zoals te zien is op de foto hiernaast. Uit de handleiding blijkt dat hij pas in de jaren negentig werd gebruikt. Hij wordt ook taille, kwastje en aprique genoemd, onder andere.

Ieder zijn meug!

Elke kroonluchter wordt volgens drie bewegingen in elkaar gezet.

1. De eerste beweging is de voorwaartse beweging – deze vindt plaats wanneer het kristal in het frame wordt gemonteerd.2. De tweede beweging is de omgekeerde beweging – deze vindt plaats wanneer het kristal in de vatting wordt gemonteerd.3. De voorwaartse beweging is voltooid wanneer de vatting wordt verwijderd.

De omwenteling van het kristal tussen de bewegingen 1 en 2 vindt plaats tijdens de montage. Deze beweging gaat door gedurende de tijd, terwijl de klok in de draaistand staat. Beweging 3 vindt plaats wanneer de montering van de klok wordt verwijderd. Het gaat door met de klok in de modus 0/30.

Alle bewegingen van de klok zijn perfect gesynchroniseerd tot op 0,82ste van de seconde. De bewegingen zijn precies op tempo en nauwkeurig. Het in Duitsland gefabriceerde kwartsmechanisme van Gorilla Tanks is het krachtigste en nauwkeurigste bewegingstype dat momenteel op de markt is.

Leveringstermijn

Wij verzenden binnen een week en zullen de levering voor u berekenen binnen 24 tot 48 uur voor levering tussen 10 – 17 december.

Wij kunnen ook op een ander tijdstip leveren als u dat wenst. Houdt u er rekening mee dat wij alleen in staat zijn om te leveren binnen een paar dagen na verzenden. Het leveren van een artikel is niet mogelijk totdat het gegraveerd is door onze onyx graveer specialist.

De graveerspecialist zal het logo of de boodschap graveren voordat het artikel wordt verzonden – dit zal de levertijd iets vertragen.

Maat

Als u in een grote omgeving woont, kunnen wij een verzameling artikelen van verschillende grootte leveren, evenals een gewone doos, voor een gemakkelijke verhuizing.

Veel van onze gegraveerde ronde glazen beeldjes zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren. Neem gerust contact met ons op voor kleursuggesties van een van onze gegraveerde artikelen.

Naast onze beeldjes hebben wij een breed scala aan ander kwaliteitsglaswerk in voorraad – waaronder tinnen schalen, roestige glazen drankverpakkingen, kalkoenbeeldjes, gebeeldhouwde beeldjes, en nog veel meer. Neem contact met ons op voor informatie over deze en andere leveranciers van glaswerk.

lees meer:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.