fashion

Replica Tassen

Bag strap

 

 

 

 

Replica tassen zijn een fantastische manier om uw vrienden en familie in vervoering te brengen. Er zijn verschillende redenen om een replica tas te bezitten. Om te beginnen zijn ze goedkoper dan hun originele tegenhangers. Geloof het of niet replica tassen nog steeds zien en voelen net als de originele tassen. Maakt gebruik van een hoge kwaliteit materiaal in hun fabricageproces, die onmiddellijk herkenbaar zijn.

U zult beginnen te merken dat de meeste mensen die festival tassen automatisch herkennen. Let wel, er zijn nog enkele kenmerken die de replica fabrikanten zeer serieus hebben genomen en bijna woord voor woord hebben gekopieerd. Allereerst proberen de replica fabrikanten niets te produceren waarvan een expert kan zien dat het een nep replica is, ze nemen veel moeite om ervoor te zorgen dat ze het goed hebben. Een deel van de schedel is gegraveerd met het woord replica in grote letters, meestal met een aangepaste script toegevoegd om het woord te benadrukken en het zal ook verschijnen op de hoeken van de tas. Soms hebben de hoeken niet dit script, maar ze hebben wel het woord replica, zo simpel is dat.

Deze replica’s zien er zo realistisch uit dat je echt kunt zien dat het een replica is. Ze hebben labels, ze hebben de stofzak, ze geven de Authenticiteitskaart, het authenticiteitsboekje, de verzorgingsboekjes en de verzorgingsboekjes. Ze hebben zelfs het prijskaartje, het zijn authentieke tassen! Hier zijn een paar nieuws tassen waar je trots op kan zijn.

1.ASHUGO BAG De Entian teams in testers.

Deze tas is geweldig! We hebben besloten om onze soldaten te geven om de straten te lopen en de wereld te veroveren met stijl. Dit is de perfecte tas voor elke soldaat. Deze tas wordt geproduceerd in equipas emusado en in Verona Italiƫ. De tas is eigenlijk een canvas tas met plastic klinknagels en riemen. Op de voorkant van de tas zijn vier grote klinknagels aangebracht. De tas heeft aan beide zijden een gevulkaniseerde rubberen beveiliging. De tas heeft ook de grote slogan op de voorkant: O unequas, o bands -Equarnationes! wat betekentHuis van onderhoud -Equarnationes!

Deze tas is geweldig voor elk type soldaat, het is ook geweldig voor leraren en studenten, je zult het geweldig vinden!

2.ASHUGO BAG Os Equipas, prijs: 4800, maat: 19, seizoen: 11, stijl: 9, functie: 15, handleiding: plant in toto.

Ashugo tas is geweldig, we gek het te zijn een meer perfecte tas voor iedereen. Het is gonna be echt de meest perfecte van alle tassen. Omdat het concept van de tas was het belangrijkste ding voor elke soldaat te hebben. Ze offeren veel op om te geven wat ze verdienen. Deze tas werd en wordt nog steeds gebruikt door de soldaten in de moeilijkste omstandigheden. Dit ding wordt gebruikt in elke gelegenheid, in elk seizoen, in elke gelegenheid. Daarom noemden we het de ultieme tas. Dit ding is het waard om de tas van het jaar award te worden. Waarom kun je dit ding niet hebben? Het is het beste ding ooit, het is absoluut bling!

Dit ding is het waard om de tas van het jaar prijs te krijgen. Waarom kun je dit ding niet hebben? Het is het beste ding ooit, het is absoluut bling!

3.ASHUGO BAG Os Equipas, prijs: 3800, maat: 20, seizoen: 12, stijl: 11, functie: 15, handleiding: plant in toto.

Dit ding is mega bling. Dit ding is in principe dragen voor een meer modieuze mensen. Het ding heeft een lederen draagriem waardoor de tas er trendy uitziet. Dit ding wordt gebruikt in elke gelegenheid. Dit ding is mega. Bling is het beste ding aangezien bling overal is. Het feit dat deze tas heeft veel Spelling attributen voor shaw is was de basis van zijn originaliteit. De tas is van leer, het is een draagtas, het is een gewone 2-deurs, heeft 2 voorvakken, het is midden rechthoekig met 2 zijvakken, het is een wegvouwbare met een polsbandje en een kettingtas. De tas is gemaakt van, wat we kunnen zeggen, modern blazend metaal. Het leer dat is gebruikt om de tas te maken is van de huid van een krokodil en de krokodillenhuid is ultradun. Het bevestigen van de tas eindigt bij een krokodillenhuid slicking. De slicking zorgt ervoor dat de tas er ultra cool en totaal luxueus uitziet.

lees meer:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.