fashion

Hoe te zoeken naar wat je wilt

 

Kledingadviseur

 

 

 

 

Als laatste woord, heb moed. Geloof in jezelf. Geloof altijd dat je mooi bent. Je lichaamsvorm is je Identiteit. Denk positief en blijf sterk. Een mode-adviseur kan met je samenwerken bij elke stap die je zet. Wij zijn er om je te helpen er mooi uit te zien en je lichaam te stylen zoals jij dat wilt.

Ben je je hele leven al het slachtoffer van mode? Heb je het gevoel dat je nooit genoeg zelfvertrouwen hebt om te zoeken naar wat je wilt? Ik geloof dat de reden waarom je nooit hebt kunnen zoeken naar wat je wilt, is dat je de moed niet hebt gehad. Nu weet ik dat velen van jullie trillen, misschien lachen, misschien glimlachen, maar ontken het niet. Dit is een geweldige tijd om iets anders te doen.

Mijn eerste advies is om je angsten achter je te laten en je een beetje te ontspannen. Wees niet bang om om advies en steun te vragen. Je mode-adviseur is er om je bij elke stap te steunen. Hij zal je coachen en 100% in je geloven. Hoe vind je dat om een beetje hulp te krijgen van de modewereld en van mij om je te helpen zelfverzekerd te worden met alles wat je wilt?

Mijn tweede advies is om je voor te bereiden. Om je klaar te maken om de stad in te gaan, stel je je garderobe samen. Begin meer en meer kleren te kopen. Als het tijd is om op stap te gaan, draag dan je kleren. Laat ze reinigen, slogan t-shirts krijgen niet altijd die positieve respons. Misschien draag je een kleur waar je je goed bij voelt maar zegt je werkomgeving dat zwart onacceptabel is. Voel je je goed en klaar om te gaan alleen als je eruit ziet alsof je kunt?

Mijn advies is om de jurk te dragen waar jij je prettig in voelt. De enige manier om het te leren is om te ervaren hoe het is om je te verkleden. Om het zelfvertrouwen te krijgen dat je nodig hebt. Eerst het belangrijkste. Stel de vragen. In welke kleur voelen mensen zich het meest op hun gemak? Wat voor stijlen. Dragen jonge mensen jeans of cargo broeken? De meeste mensen dragen een jurk naar het werk. En wat zijn de kledingvoorschriften? Moet je een pak met stropdas dragen? Is dat door? Online shoppers kunnen veel tijd en geld besparen. Heb een leuke tijd. Gebruik de virtuele spiegel. Dit is een hulpmiddel dat u laat zien hoe u er gekleed uitziet in verschillende kleren. Vervolgens ziet u hoe u het daarin doet.

Met deze tips moet het geen probleem zijn. Onthoud dat het niet gaat om wat je graag draagt, maar om hoe je het draagt. Als mensen binnen zijn voelen ze zich zelfverzekerder. Als mensen naar buiten komen voelen ze zich veel minder zelfverzekerd. Dit kan heel nuttig zijn.

lees meer:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.