fashion

Het Sensia Merk

Sensia

 

 

 

 

Veel mensen hebben alleen op televisie gehoord over het merk Sensia. Maar het waren eigenlijk de oprichters van het bedrijf dat wij kennen als Sensia. Het bedrijf werd opgericht in de woonkamer van Haley Cockrill toen ze een badmodezaak in Frankrijk bezocht. Toen ze Frankrijk verliet werd ze uitgenodigd voor een modeshow in The Garden in Parijs, maar voor ze vertrok besloot ze enkele Amerikaanse ontwerpers te ontmoeten en hen te helpen hun nieuwe ideeën te ontwikkelen. Een van die ontwerpers was Guy Laroche, die het bedrijf oprichtte dat zijn naam draagt en Sensia’s eerste grote afnemer is.

Sensia mode maakte een begin toen Guy Laroche zijn Amerikaanse vrienden Harry ontmoette die naar de Verenigde Staten verhuisden. Toen ze in New York arriveerden, hadden ze een van hun beste klanten ooit. Al snel vonden zij enkele van de plaatselijke ontwerpers van beroemdheden en zeiden dat zij hen zouden helpen hun nieuwe label te promoten als zij hen zouden helpen kleding voor het bedrijf te ontwerpen. Zij stemden ermee in de kleding te ontwerpen in ruil voor een percentage van alle winst van het bedrijf. Hun ontwerpen werden internationaal erkend en zeer goed gemaakt.

Sensia fashion is een van de meest diverse en originele modebedrijven van dit moment. Hun ontwerpbeleid voor mannen, vrouwen en kinderen is dat alle mensen gelijk zijn geschapen. Zij promoten ontwerpen die passen bij het individu en het lichaamstype van het individu. Hun modetrends zijn opwindend, innovatief en lijken altijd up-to-date te zijn. Dit heeft hen de afgelopen 43 jaar op het snijvlak van stijl en mode gehouden. Ondanks hun zeer vooruitstrevende ontwerpbeleid, produceren ze nog steeds kleding die zeer betaalbaar is voor de gemiddelde klant.

Als je Sensia draagt, krijg je een heel andere houding. Rechte vrijetijdskleding – een Sensia-juweeltje

Als je nieuw bent bij Sensia, dan zul je het gevoel hebben dat je een hele nieuwe kast bezit. Dat komt omdat dit bedrijf de perfecte kleding heeft ontworpen voor het uitgedokterde, maar al te doorsnee individu. De meeste ontwerpersbedrijven kunnen alleen maar putten uit de verbeelding van de gemiddelde ontwerper. Ze kunnen zich alleen maar voorstellen wat doorsnee mensen zouden willen dragen. Sensia heeft gehoor gegeven aan de oproep van de gemiddelde ontwerper door hem het ontwerp te leveren dat hij nodig heeft om betaalbare kleding te produceren die de gemiddelde ontwerper en het gemiddelde individu zich kunnen veroorloven. Hun ontwerpen variëren van heel groot en leuk tot klein en sexy. Ongeacht je lichaamstype, ze hebben iets voor je ontworpen.

Begin er uit te zien als een doorsnee dressoir- Iets Chiques

Als u bent zoals de meeste doorsnee vrouwen, hebt u geen enorme garderobe en geen enorm budget. Er trendy en chique uitzien vereist daarom een budget dat niet zo groot is als het gemiddelde budget van de meeste mensen. Als het tijd is om je garderobe te doen, stel dan een eenvoudige capsule garderobe samen. Dan, vul de tank en drie basis pak of drie keer dat je iets nieuws en fris nodig hebt. Kies dan uit die selectie wat je denkt dat je het vaakst zult dragen en wat je het meest zult dragen. Bijvoorbeeld, als je iets casual nodig hebt en je hebt iets nodig om rond je kantoor te dragen, kies dan die tankini. Het is zo eenvoudig en handig. Een ander voorbeeld is als u de schattige lentejurkjes van vorig jaar draagt en niet dood wilt worden gevonden met de zware bloemenprint van vorig jaar. Kies dan uit die selectie wat u denkt dat u het vaakst zult dragen en wat u het meest zult dragen.

Het komt erop neer dat gemiddeld niet betekent dat je al het geld van de wereld te verspillen hebt. U hebt een redelijk bedrag om uit te geven aan een mooie tanktop, een mooie zijden sjaal en een omslagdoek of twee. Bovendien hebt u de mogelijkheid om iets online te bestellen als u zich niet op uw gemak voelt om iets in de winkel te kopen of als u gewoon geen tijd hebt voor pietluttige verkopers.

lees meer:
  • Senioren damesmode 70
  • Damesmode den haag 210

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.