fashion

Harsen voor ontharing

Ontharen Roosendaal

Ongewenst haar verwijderen door harsen en scheren zijn twee van de meest conventionele manieren. In feite zijn dit de manieren die de meeste vrouwen kiezen, ondanks de pijn die ze kunnen veroorzaken. Maar ik heb mijn eigen onderzoek gedaan en ben wat meer te weten gekomen over harsen en scheren.

Harsen voor ontharing

Zowel mannen als vrouwen beschouwen deze twee methoden als de beste om te ontharen. Maar als we alleen kijken naar de twee belangrijkste producten: wax en crème, die verschillende dingen doen, zou je dan niet kiezen voor een ontharingsproduct in een supermarkt, die veel opties en tinten biedt?

Bij het harsen worden de haren bij de wortel verwijderd met behulp van een warme of koude strip, die op de huid wordt gedrukt. Nadat de strip de juiste temperatuur heeft bereikt, wordt hij er met een apparaat afgescheurd. Het proces kan pijnlijk zijn, afhankelijk van je gevoeligheid, maar je huid zal er lange tijd glad en fris van aanvoelen.

Een groot voordeel van waxen is dat je het zelf kunt doen, zelfs als je je te veel schaamt om naar een salon te gaan en een professional te vragen om je bikinilijn te waxen. Maar als je niet genoeg geld of kennis over waxen hebt, kun je ook proberen het zelf te doen, met behulp van een waxkit voor thuis.

Scheren voor ontharing

Scheren gebeurt meestal met een elektrisch scheerapparaat, hoewel sommige vrouwen, vooral die met een gevoelige huid, ervoor kiezen om een schaar.cast of doek scheermes te gebruiken. Welk type scheermes u ook kiest, u moet altijd in dezelfde richting van de haargroei scheren. En voorkom dat je haar naar achteren groeit.

Voor vrouwen die weinig haren hebben, is epileren een goede methode. Het is eenvoudig te gebruiken, en het laat de huid achter met slechts een klein beetje stoppels. Maar voordat u zich scheert, moet u uw huid voorbereiden door haar te scrubben.

angstaanjagende eerste keer

De eerste keer scheren of harsen is voor veel vrouwen meestal eng. Maar als je weet wat je kunt verwachten, kun je het zeker zonder problemen doorstaan. De eerste keer dat u scheert, moet u in de richting van de haargroei scheren. U moet het haar ook trimmen als het op de gewenste lengte is. Na het scheren, moet u uw huid schoon te maken en hydrateren. Het is belangrijk dat u niet met stoppels naar buiten gaat, en u moet voorkomen dat u zich twee keer op een dag scheert.

De bikinilijn

De bikinilijn is een van de mooiste delen van het lichaam, maar het is ook een van de meest blootgestelde delen van de vrouw. Daarom is het een van de favoriete gebieden voor mannen om te behagen en vrouwen om haar te verwijderen. Sommige vrouwen die ervoor kiezen om zich te scheren, kunnen last krijgen van ingegroeide haren en scheerbultjes, maar het is het beste om deze problemen te helpen voorkomen. Zorg altijd voor een goede hoeveelheid haarbescherming en vocht in de buurt van de bikinilijn. U kunt een fietsbikini gebruiken of een bikinibroesje aantrekken om voortijdige haarbreuk te helpen voorkomen.

Bikini scheerapparaten voor vrouwen

Een bikinischeerapparaat voor vrouwen is een van de beste ontharingsproducten waarmee u uw bikinilijn heel gemakkelijk en pijnloos kunt scheren. Niet alleen zal het haar gemakkelijker op te tillen en te verwijderen zijn, het zal ook veel gladder en sneller zijn. Omdat het zo gemakkelijk te gebruiken is, zal het zeer goed in uw hand passen. Je hoeft het niet op te tillen van de bikinilijn, in tegenstelling tot wat je moet doen met een gewoon scheermes. Het mesje glijdt soepel over je huid en laat geen hobbels of krassen achter. De pasvorm van het mesje is ook veel beter dan bij een scheermesje. Veel vrouwen vinden het pijnlijk om hun bikinilijn met een scheermesje te scheren, omdat de benen zo’n gevoelige zone zijn.

lees meer:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.