fashion

Damesmode Stijlen

 

Curve kleding

 

 

 

Wij bieden onze klanten ook veel verschillende schoeisel modes waarmee ze hun eigen mode-stijlen te voltooien.

Het moeilijke gedeelte van het vinden van deze mode en het passen ervan op het lichaam is voor veel vrouwen het moeilijkste obstakel. De reden hiervoor is dat vrouwen bij het kopen van kleding zelden rekening houden met de omvang van hun eigen lichaam. Als gevolg daarvan heeft alle kleding de neiging ruim te zitten. Dit creëert een vulgair uiterlijk dat de meeste vrouwen niet mooi vinden. De fout ligt meestal bij de detailhandelaar, van wie mag worden verwacht dat hij een aantal dingen weet, waaronder de lichaamsmaten van de vrouw die hij of zij verhandelt. Helaas is het niet ongewoon dat de koopwaar bij het passen gekreukt is. Erger nog, het kledingstuk kan onderweg te groot zijn, hoewel de klant volhoudt dat het perfect past. Eenmaal thuis blijkt de extra ruimte onvoldoende wanneer de kleding voor een tweede keer wordt gedragen. Dit is bijna altijd een frustrerende ervaring. De meeste kledingzaken hebben elastiekjes als onderdeel van hun service waarmee klanten kunnen testen voordat zij een kledingstuk bestellen. Helaas zijn deze elastieken zo ontworpen dat zij alleen de omtrek van het lichaam van de klant meten, niet de omtrek, wat problemen oplevert bij het passen van alle kledingstukken, behalve de dunne in verhouding tot hun lichaam. Klanten met meer aan de slanke kant zullen problemen hebben met het vinden van kleding die goed past helemaal niet. Dit is gebruikelijk wanneer men op zoek is naar een paskamer, van casual tot formele kleding. Het vinden van de juiste maat wordt al wijs met kledingstukken met een V en afgeronde loop in plaats van een rechte en hoekige maat.

De meeste kleermakers zijn gewend aan langere, slanke lichamen. Als algemene regel geldt: hoe voller de vormen van dergelijke lichamen, hoe meer versierd de curve kleding en accessoires waarschijnlijk zullen zijn. Kralen en lovertjes sieren kleding en accessoires om het lichaam te laten glinsteren. Glitter maakt de persoon aantrekkelijker, dus als dezelfde persoon veel minder glitter draagt, ziet hij er minder aantrekkelijk uit. Dit punt leidt tot probleem nummer twee in het dilemma volheid/zwakte/grootteverschil. Omdat de vrouwelijke vorm is ontworpen om gewelfd te zijn, is het erg moeilijk om er volslank uit te zien. Tot nu toe is er in dit artikel op gewezen dat vormen als de ronde ton en de V ontworpen zijn om vollere vrouwelijke vormen te flatteren. Ze zijn flatteuzer omdat hun setting, door het tonen van een vollere vrouwelijke vorm, door het ontwerp bedoeld is om tegenwicht te bieden aan de zware buste lijn en hipster tailoring.

Dit artikel heeft er ook op gewezen dat vorm, hoewel vaak verborgen in alledaagse kleding, oppervlakken het overheersende thema zijn geworden. Gedurfde, felle kleuren en vormen, bedoeld om gedachten aan oneindigheid en spel te inspireren, zijn overal te vinden in de OOPZ-detailhandel en -promoties, zoals magere kettingkettingen, armbanden in turkoois en fuchsia, grote, grove ringen, oranje vesten en oranje, ombregeverfde zijden stropdassen. Het doel van de vorm is verticale lijnen te creëren die zich uitstrekken van de heup tot de schouder, terwijl de aandacht naar de verticale lijn op het lichaam wordt getrokken. De verticale, strekkende lijnen worden gecompenseerd door zachte, zachte lijnen, zoals het grondwerk van de stof zelf. Fijne, haaks op elkaar staande naden, rechte, meer zachte taps toelopende lijnen, weg van de verticale lijnen en langs het lichaam naar de grond toe, al deze weefideeën houden rekening met de verticale, strekkende lijnen. Fijn, zacht weefsel creëert de noodzakelijke verticale lijnen, en zachte, vloeiende lijnen impliceren de afwezigheid van dergelijke lijnen. Dit is fijn, zacht weven en het soort weven dat een manufacturier zou gebruiken om een rondere, zachtere vorm in de stof te creëren wanneer hij stof met de horizontale, vlakke vlakte vervaardigt. Uiteindelijk weerspiegelt de figuur achter de jas in de etalage de gelaatstrekken van het model, en omgekeerd. Een vrouw die past bij de beschrijving van Gatsby zal haar verticale, platte effen dragen, in plaats van haar gebruikelijke verticale, platte effen. Naast de gepaste, bijgewerkte stijl van het dragen van zo’n prominente, modieuze jas zal ze meer gelijkenis vertonen met het model in de jas van Pigalle. Ons model in het artikel was gekleed in een stijl die deze stijl draagt en was een beetje korter en minder rondingen dan ons model van ourcription.com. U zou op ons model kunnen lijken als u hetzelfde advies opvolgt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.